
آموزش شیرینی پزی و دستور تهیه شیرینی کشمشی بازاری بسیار خوشمزه و خانگی
- خاک قند :•: 400 گرم
- آرد :•: 300 گرم
- روغ جامد :•: 200 گرم
- تخم مرغ :•: سه عدد
- کشمش :•: 100 گرم
- وانیل :•: کمی


آموزش شیرینی پزی و طرز تهیه شیرینی کشمشی بدون فر خوشمزه و مجلسی در منزل
- ابتدا باید خاک قند و روغن را مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا سفید شود.سپس تخم ها بشکنید و زرده را با وانیل هم میزنیم، و سفیده تخم مرغ را هم جدا می زنید.
- حالا باید تمام مواد شیرینی کشمشی را با هم خوب مخلوط کنید و در آخر کار کشمش را به مواد اضافه کنید.سپس سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید،اکنون تمام مواد را درون قیف بریزید و روی کاغذ قرار دهید.
- شیرینی کشمشی ها موقع پخت شدن پوف می کنند پس بهتر است آن ها را با فاصله کنار هم قرار دهید.
- فر را قبلا رو درجه 180 تا 200 سانتی گرارد گرم کنید و شیرینی کشمشی ها را به مدت پنج دقیقه درون فر بگذارید.
- امیدوار هستیم این پست آموزش شیرینی پزی مورد توجه شما قرار گرفته باشد.

:: برچسبها:
آموزش طرز تهیه شیرینی کشمشی ,
:: بازدید از این مطلب : 48
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0